Доставка на храна, лекарства и цветя

Доставяме храна, лекарства и цветя

храна, букет, хапчета
Доставяме любимата ви храна до 2 часа за София.  
Вие желаете да си набавите дневната порция витамини и въглехидрати с плодове или зеленчуци, да се снабдите с енергия от протеини на зърнени храни като ориз, просо,  жито, овес, ръж и др., да добавите към дневната си меню така важните мазнини, съдържащи се предимно в семената, ядките, авокадото и маслините. - Ние доставяме за вас избрана от вас храна. Обадете ни се и ни кажете от кой магазин да напазураваме, дайте ни списък и адрес, на който да доставим и ние ще ви доставим поръчката в същия ден или в предпочитан от вас ден и час.

Доставяме с усмивка най-красивите букети и цветя в саксии за вас! Вие искате да подарите свежи цветя за рожден ден, сватба, абитуриентски бал, коледа, Св.Валентин, 8-ми март или друг специален повод. Ние сме на вашите услуги!
Изберете от предпочитан цветарски магазин любимия си цвят рози, прекрасните лалета, слънчоглед за топлина и щастие, чаровните карамфили или изисканата орхидея.
Ние ще доставим букета в София в деня на поръчката – цената за доставка е 30лв. Ако желаете доставка на следващия ден – ще заплатите само 20лв доставка.

Желате да купите лекарства без рецепта от определена аптека? Ние сме тук за вас. Спестяваме вашето така ценно време. Плащате цената на лекарствата по касова бележка и доставка 30 лв до 2 часа в София. Доставяме бързо и експресно.