Услуга "Направи ми блог или уебсайт"

Искате да платите да ви се направи блог или уебсайт. Вие сте на правилното място. Този уебсайт е нашето уеб-портфолио.

Жена с очила, пред компютър, гледа на екрана уебсайт

Услугата е за цялата страна.
Вие нямате представа от изработка на уебсайтове и блогове, но много искате да имате своя интернет страница? Искате да купите евтино блог или уеб сайт? Ние изработваме и продаваме блогове и уеб сайтове. При нас ще платите еднократно за изработка на интернет страницата си. На повечето места предлагат месечен абонамент – ние НЕ работим така. Изполваме най-добрата, надеждна и безплатна платформа(хостинг) за блогове. В цената е включен само нашия труд. Задавате си въпроса "Колко струва да ми направят уебсайт?" Отговорът е, че плащате месечна такса(при други фирми) от 70 до 200 лв или повече. Тоест за една година при други фирми е от 840 лв до десетки хиляди лева за всяка изминала година. При нас не е така. Плаща се веднъж за изработка на сайт.

Нашите цени: 

  • 250 лв струва да ви направим блог-визитка.

Заявявате желания дизайн и плащате еднократно. На тази интернет страница може да има ваша снимка, телефони, и-мейл адреси и всичко необходимо, за да се свързват с вас. Може да се публикуват картини, автобиография, curriculum vitae, както и да има коментари за творбите ви, новини, видео. Това ще бъде вашето онлайн портфолио. Този блог е много подходящ за кредитни консултанти, дистрибутори, фотографи, художници, дизайнери, илюстратори, музиканти, журналисти, преводачи, маркетинг специалисти, частни учители и други.  Ще имате възможност да изберете име на латиница на блога – например kontaktisofia.____.com (Долната черта е разширението на блога, което винаги е едно и също и не се променя – състои се от латински букви, които включват blog). Имайте в предвид, че повечето кратки и ясни имена на блогове са заети и ако искате точно определена дума да присъства може да добавите към нея mega, top, kontakt, super или вашето име. Например kontaktivan.____.com
Блогът ви -визитка ще съществува неограничено време, но ако желаете да го премахнете един ден – ще трябва да се свържете с нас...

  • 400 лв е уебсайт - визитка. Плащате еднократно и до няколко дни имате собствен уебсайт. Домейна се купува всяка година и цената започва от 40 лв  и всяка следваща година поскъпва.
  • Цената на блог или онлайн уеб сайт с право да създавате собствени публикации - е по договаряне. Плащате еднократно, а не всеки месец. В такъв блог - уебсайт може да публикувате колкото пожелаете брой статии всеки ден. Съществува  неограничено време. На такъв сайт можете да имате автоматично генерирана реклама от google и да печелите пари от кликове на линкове към други сайтове. Посещенията на сайта ви трябва да бъдат доста, за да може да имате активна реклама. За да увеличите трафика си може да си създадете безплатна фейсбук фен страница към сайта си(блога си) или instagram профил, или youtube канал за сайта си(блога).
  • Желаете да имате пълен администраторски достъп до блога(уебсайта) си и разбирате от компютри и интернет(имате основни технически познания), смятате да достигнете над 50 хиляди посещения до няколко месеца. Напълно постижимо за блог(уебсайт), в който се публикува почти всеки ден и има множество линкове към него. Искате да печелите пари от реклама в сайта си. Цената за администраторски достъп е по договаряне. Ние ви продаваме онлайн платформата и не носим отговорност ако променяте изгледа на интернет страницата си или възникнат технически грешки. Извършваме платени консултации за закупени от нас блогове и сайтове.

 
Времето за създаване на блог или уебсайт варира от 1 до 3 седмици, в зависимост от предпочитания от вас  изглед на страницата и желаната конфигурация.

Важно - Вашият блог може да бъде спрян от самата платформа, в случай, че съдържанието ви е неподходящо за масова аудитория.

Ние НЕ изработваме блогове за онлайн магазини с възможност за регистрация на потребители.

Какво е блог?
Блогът е вид уебсайт, достъпен от целия свят, където има достъп до интернет.  Първият блог е създаден от Джъстин Хол през 1994г. - няколко години след това думата блог е била осребрена. Блоговете са вид редовно актуализирани уебсайтове, които предоставят представа за определена тема. Думата блог е комбинация от думите „уеб“ и „дневник“; “web+log“. В началото си блоговете са били онлайн дневници, където хората са водели дневник за ежедневния си живот в онлайн пространството. Оттогава насам те са се превърнали във важен форум за хора и фирми, които споделят информация и актуализации. Всъщност много хора дори печелят пари от блогове като професионални блогъри на пълен работен ден.

Можете да пишете в блога си на български или английски, китайски, испански, руски, немски или друг чужд език. Ако знаете английски език, силно ви препоръчваме да пишете блога си на английски език, тъй като англоговорящите в света са над 1 милиард и 350 милиона. Вероятно знаете, че български език говорят, четат и пишат приблизително 10 милиона хора.

Блогът е вашето интернет място, на което може да споделяте мисли, рецепти, идеи, да рекламирате бизнеса си, да имате онлайн визитка, да споделяте снимки, да описвате пътешествия, преживявания, книги и др. Главната разлика между блог и уебсайт е в интернет адреса. Например сайтът: www.blogilates.com e на фитнес инструктурката Cassey Ho и има над 10 милиона последователи на сайта си в различни канали за социално общуване. Има множество примери за хора, които са станали милионери(или милиардери) от блога си, но голяма част от тях са англоговорящи.
Вие може да изберете блога ви да бъде общодостъпен – публичен или само за определени посетители. Последният вариант е удобен за фирми, които искат да споделят статии и информация само със служителите си.
Много уебсайтове имат отделна секция блог, в която споделят статии с актуална тематика към сайта си. Колкото повече публикации с разнообразно и уникално съдържание имате, толкова по-лесно ще бъде намиран блога ви(уебсайта ви) в търсачките.

При желание от ваша страна, блогът ви може да има домейн име(уебсайт име), но за него вие ще трябва да плащате ежегодишно, като стартовата цена е 40 лв  до 60 лв/ година и в зависимост от трафика ви, вашият домейн (уебсайт) може да достигне десетки хиляди лева на година. Например купувате домейн - уеб сайт с име www.biznes.com и струва 40 лв за една година. След като измине година трябва отново да купите уеб сайта и той може да е поскъпнал на 70 лв/година и всяка следваща година става по-скъп. Може да закупите сайта, за няколко години напред, на една определена цена. Хостингът е безплатен.